Skip to main content

CeWapi by Walter osvaja Avstrijo: Gastronomska inovacija v srcu Dunaja.

Dunaj je pripravljen na prihod blagovne znamke CeWapi, ki bo postala nepogrešljiva destinacija na avstrijski gastronomski sceni. CeWapi, zgodba o kulinarični tradiciji našega prostora, ki je nastala pod imenom Walter pred 20 leti, ne prinaša le osvežitve, ampak tudi povsem novo dimenzijo okusa in uživanja v hrani.

S prihodom CeWap v Avstrijo vas čaka navdušenje, ki spremlja gastronomsko avanturo. Vonjave iz kuhinje in okus sočnega mesa z žara navdušijo vaše čute in ustvarijo doživetje, ki se vam bo vtisnilo v spomin.

CeWapi by Walter ne bo samo restavracija z okusnimi jedmi; zagotavljala bo udoben ambient in kakovostno storitev ter prepričani smo, da bo postala nepogrešljiva destinacija za vse ljubitelje dobre kulinarike, združitev gastronomske odličnosti in izjemne gostoljubnosti.

Z vsakim grižljajem CeWap dodajte edinstven pečat na avstrijski kulinarični zemljevid. CeWapi, ki združuje tradicionalno balkansko kuhinjo s subtilnimi pridihom modernosti, vas bo očaral s svojo edinstveno ponudbo.

Pripravite se na druženje z vsemi specialitetami iz jedilnega lista – kmalu vas povabimo na popotovanje skozi slastne dogodivščine! Odkrijte lokacije, kjer lahko od sredine decembra uživate v teh fantastičnih specialitetah in doživite pravo eksplozijo okusov.

📍WIEN MITTE Dunaj, 📍MILLENIUM CITY, Dunaj