Skip to main content

Prijavi se za delo

Natakar / Šankist

Za uspešnost naših restavracij so zaslužni visoki standardi kvalitetne hrane in storitev. Oseba na tem delovnem mestu je zadolžena, da pričaka goste, jih postreže ter pospremi zadovoljne, dobro pozna ponudbo naših restavracij in rad dela v timu.

V kolikor radi komuniciraš z ljudmi, si organiziran in maš rad stvari pod kontrolo, te vabimo da se prijaviš.

Pomočnik v kuhinji

Vsaki član ekipe je enako pomemben, da bi ustvarili uspeh v poslovanju, to je zadovoljen gost.

Mi te bomo naučili vseh naših standardov. Kako komunicirati, pripravljati in organizirati delo. Delal boš v timu, delo bo dinamično in naučil se boš veliko. Za začetek dela niso potrebne izkušnje.

Žar mojster

Zadovoljstvo naših gostov je na prvemu mestu, oseba na tem delovnem mestu največ prizanese temu.

Za naše jedi uporabljamo najbolj kvalitetne sestavine ter opremo, končni izdelek pa je odvisen je od sposobnosti osebe na tem delovnem mestu. CeWapi je naredil program izobraževanja žar mojstrov v sodelovanju z profesionalci tega poklica, da bi spodbudil vse tiste ki nimajo izkušenj, si pa želijo delati na tem delovnem mestu, da se prijavijo in začnejo svojo kariero ravno pri nas.

Vodja restavracije

Da bi ekipa dobro funkcionirala, mora biti vodena s strani osebe, ki je pred vsem vodja, potem pa menedžer . Oseba na tem delovnem mestu je zadolžena za dobro vzdušje v restavraciji, tako med gosti kot tudi med zaposlenimi. Trudi se ustvariti dobro delovno vzdušje ter podpira zaposleni pri njihovem napredku.

Predstavlja gostitelja restavracije, kar pomeni da predstavlja podjetje in tu je njegova vloga zelo pomembna. Delo menedžerja restavracije je zelo kompleksno in ima več zadolžitev ter odgovornosti. Če imaš sposobnosti vodje, organiziranost in odgovornost pa so del tvojega karakterja, imaš rad gostinstvo in dinamiko dela, potem je to delo pravo za tebe.    Kontaktirajte nas

    V kolikor Vam v trenutnih oglasih ne odgovarja nobeno delovno mesto, podatke iz vašega življenjepisa lahko pošljete na email hr@cewapi.si ali nas kontaktirajte na telefon 040/799-423