Skip to main content

Vam je všeč okus pekoče hrane? Ste vedeli, da je še ena specialiteta uvrščena v jedilni list restavracij CeWapi, ravno po vašem okusu? Pikantni odščipanci na kajmaku so dobrota, ki jo zdaj lahko naročite v restavracijah CeWapi, kakor tudi prek naše dostave.

Že vemo, da so vam naši čevapčiči CeWapi zelo všeč. Prav tako vemo, da občasno radi naročate pleskavice in sudžukice, v bolj posebnih priložnostih pa sta tu biftek in ramstek. Za bolj lahkoten obrok so tu piščančje krpice in pisana nabodala. Kaj pa si privoščiti, ko bi radi nekaj res pikantnega?

Zdaj so tu naši odščipanci iz junčjega mesa! So bolj začinjeni, in močnejšega okusa, vsebujejo tudi čebulo, česen in pekočo papriko. Res se nismo hecali, ko smo dejali, da so naši odščipanci resno pikantni! Če pa želite nekoliko pogasiti požar, k porciji odščipancev priložimo kajmak. Ni kaj, jed po meri izvrstnih poznavalcev pekočih zalogajev!

Odščipanci so popolna izbira za kosilo – ne glede na to, ali ste res lačni ali pa bi radi le nekaj prigriznili. Ta jed je popolna in si jo lahko delite z vam najljubšo osebo. A ne se presenetiti, če bo več odščipancev pristalo na drugem krožniku!

Če še omenimo, da so vrhunskega okusa in omamljajoče arome, smo prepričani, da bodo naši odščipanci med vam najbolj priljubljenim jedem restavracije CeWapi. Ker se k vsaki jedi neizogibno prileže tudi solata, verjamemo, da boste v bogati ponudbi restavracij CeWapi ponudi našli tudi sebi najljubšo solato. Če solata ravno ne ustreza vašemu slogu, zakaj si ne bi privoščili porcije pomfrija? Govori se, da je odličen par z odščipanci!

Za sam zaključek popolnega obroka so tu naše domače slaščice, ki vas bodo spomnile na okuse iz otroštva. Za nekoliko drugačno popestritev je tu še en prišlec – novo pecivo tres leches, ki našo ponudbo sladic dopolnjuje s svojimi kremnimi notami sladkega karamela.

Več ni razlogov, da bi odlašali s kosilom – čakamo vas v naši najbližji restavraciji!

Lepo vabljeni k nam!