Skip to main content

Pravilnik o zasebnosti

Varstvo vaših osebnih podatkov jemljemo resno. V nadaljevanju vas obveščamo o tem, katere podate zbiramo med vašim obiskom naših spletnih strani walter.rs. Razložili bomo tudi, kako te informacije uporabljamo in jih obdelujemo. Če naša spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih mest, se naš Pravilnik o zasebnosti nanje ne nanaša.

Sprejetje tega Pravilnika o zasebnosti pomeni soglasje z obdelavo vaših osebnih podatkov s strani podjetja Walter BBQ doo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov in za namene, opisane v nadaljevanju.

Prosimo, da preberete ta Pravilnik o zasebnosti. Če se odločite uporabljati naše spletno mesto, to pomeni, da se strinjate z vsem, kar je navedeno v nadaljevanju. Pridržujemo si tudi pravico do sprememb tega Pravilnika kadarkoli, in te spremembe bodo vidne na tej strani.

Informacije o PODJETJU

Walter BBQ doo

Patrijarha Dimitrija 12

11000 Beograd

Telefon: 011 33 00 000

Email: kontakt@walter.rs

 

VAŠE PRAVICE

Imate pravico do brezplačnega obveščanja o vaših osebnih podatkih, ki jih obdeluje Walter BBQ. Imate tudi naslednje pravice:

 • pravica do dostopa – pravica do dostopa vašim podatkom ter informacijam o načinu njihove obdelave;
 • pravica do popravka – pravica, da zahtevate spremembo vaših osebnih podatkov;
 • pravica do izbrisa – imate pravico zahtevati izbris osebnih podatkov;
 • pravica do omejitve obdelave – pravica do zahteve omejitve obdelave osebnih podatkov;
 • pravica do prenosljivosti podatkov – pravica do prenosa osebnih podatkov v strojno berljivi obliki;
 • pravica do ugovora – pravica do preklica soglasja in ugovor na obdelavo osebnih podatkov;
 • samodejno sprejemanje odločitev – pravica do izvzema iz odločitev, ki temeljijo izključno na samodejni obdelavi podatkov.

 

Kdaj, zakaj in kako zbiramo vaše podatke?

Da vam lahko uspešno zagotovimo naše storitve in izpolnimo obveznosti do vas, moramo vaše osebne podatke zbirati, obdelati in jih včasih dati v skupno rabo s tretjimi osebami. Osebne informacije so informacije, ki jih je mogoče posredno ali neposredno uporabiti za identifikacijo, kot so vaše ime, naslov, telefonska številka, podatki o lokaciji ali e-poštni naslov.

Vaši osebni podatki se obdelujejo tudi med procesom naročanja. Ko oddate naročilo se informacije o vašem računu obdelujejo odvisno od tega, ali ste registrirani uporabnik / registrirana uporabnica ali gost spletnega servisa (če se uporablja). Naročilo posredujemo v restavracijo in nato preverjamo, ali je dostava hane uspešno zaključena.

Kategorije osebnih podatkov:

 • informacije o računu,
 • podatki o spletni povezavi (čas obiska spletne strani, datum, čas zadrževanja na strani, vir, ustrezen IP-naslov, druge informacije o procesih),
 • informacije o komunikaciji,
 • informacije o napravi,
 • informacije o naročilu,
 • druge informacije.

Da lahko uspešno dokončate svoje naročilo, izpolniti morate »obvezna polja«, ki so zagotovljena za osnovne informacije. Brez teh podatkov vašega naročila ne moremo obdelati. Polj, ki niso obvezna, vam ni treba izpolnjevati. Ne glede na to, če se odločite, da nam zaupate tudi te informacije, pomagali nam boste, da izboljšamo našo storitev.

namestitev PIŠKOTKOV

Za čim boljšo izkušnjo naše spletne strani in optimizacijo uporabe določenih funkcij, uporabljamo t. i. piškotke. Piškotki so male besedilne datoteke, shranjene v vašem brskalniku. Nekateri piškotki se brišejo po poteku seje brskalnika, ali ko se brskalnik zapre (sejni piškotki). Ostali piškotki bodo še naprej shranjeni v vaših napravah in se lahko uporabijo za indentificiranje, ko naslednjič obiščete našo spletno stran (trajni piškotki). V okviru brskalnika lahko omogočite možnost obveščanja o nastavitvah piškotkov in se odločite, ali v določenih primerih piškotke sprejemate ali zavračate ali ob vsakokratnem obisku spletne strani. Onemogočanje piškotkov lahko omeji delovanje naše spletne strani.

Katere kategorije piškotkov obstajajo?

Obvezni piškotki so nujni, saj vam omogočajo krmarjenje po spletni strani in uporabo njenih funkcij. Brez teh piškotkov ni mogoče garantirati funkcionalnosti spletne strani. Funkcionalnost spletne strani obsega vsa dejanja na spletni strani (npr. vnos besedila) in celo krmarjenje po spletni strani.

Funkcionalni piškotki omogočajo shranjevanje predhodno vnesenih podatkov (npr. uporabniško ime, jezik ali lokacija) na spletni strani in izboljšajo možnost za zagotovitev kakovostnejše storitve. Ti piškotki zbirajo anonimne podatke in vam ne morejo slediti na drugih spletnih straneh.

Izvedbeni piškotki zbirajo informacije o vaši uporabi spletne strani – npr. katere naše spletne strani uporabnik pogosto obiskuje in ali kdaj prejme sporočilo o napaki na našem spletnem servisu. Ti piškotki ne hranijo podatkov o identiteti uporabnika. Zbrane informacije so povzete (združene) in anonimne. Ti piškotki se uporabljajo izključno za namen izboljšanja delovanja spletne strani in zaradi zagotovitve boljše uporabniške izkušnje.

Piškotki se za trženjske namene uporabljajo za ciljno oglaševanje, prilagojeno uporabniku in njegovimi zanimanji. Uporabljajo se za omejevanje oglasov in merjenje učinkovitosti oglaševalskih akcij. Ti piškotki beležijo vaš obisk spletne strani. Te informacije bodo morda dane v skupno rabo s tretjimi osebami (kot so oglaševalci) za namen izboljšanja ciljanja trženja in oglaševanja.

Ugovor glede uporabe piškotkov

Če ne želite, da Walter BBQ doo hrani informacije o vašem obisku naše spletne strani, lahko soglasje prekličete. Če piškotkov ne želite uporabljati, lahko to možnost v svojem brskalniku izklopite. Če piškotke izbrišete ali uporabljate druge brskalnike, bo potrebno, da jih znova izklopite na vsakem posameznem brskalniku ali napravi.

Če namestitev piškotkov onemogočite, uporaba določenih funkcij na spletnem mestu morda ne bo mogoča. Več informacij najdete na naslednjih povezavah: http://www.allaboutcookies.org/ in http://www.youronlinechoices.eu/.

.

Predlogi za sodelovanje

Pošljite nam predloge ali povpraševanje po sodelovanju. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Podatki o podjetju

Walter BBQ d.o.o

Patrijarha Dimitrija 12
11090 Rakovica

kontakt@walter.rs

© 2024 Walter