Skip to main content

V središču Ljubljane se je odprla tretja restavracija CeWapi

Balkanske specialitete odslej tudi na Cankarjevi cesti 6

Ljubljana. – “CeWapi”, sinonim za kvaliteto v kulinariki, s ponosom najavlja odprtje svoje tretje restavracije v Ljubljani. Po prisotnosti v BTC City Parku in Supernovi Rudnik, tokrat »CeWapi« prihajajo v center mesta. Ta korak ne predstavlja le širitve prisotnosti blagovne znamke, temveč tudi dodaten prispevek h kulturni in kulinarični podobi mesta ter prinaša bogastvo balkanske kulinarične tradicije neposredno v osrčje slovenske prestolnice. Odprtje te restavracije predstavlja priložnost za vse ljubitelje dobrega okusa, da na vsakem krožniku doživijo edinstveno kombinacijo tradicije in modernega šarma.

Restavracije “CeWapi” v Ljubljani so več kot prostor za obedovanje – so doživetje okusa, tradicije in ljubezni do hrane. Odprtje tretje restavracije je odgovor na vse večje povpraševanje ljubiteljev edinstvene kulinarike, ki jim nudi še eno izjemno mesto za uživanje v tradicionalnih balkanskih specialitetah.

Vse restavracije blagovne znamke “CeWapi” slovijo predvsem po svojih mesnih izdelkih, med njimi pa izstopajo nepozabni čevapčiči. Skrbna izbira surovin, uporaba najsodobnejših tehnologij in predanost ohranjanju pristnega okusa lokalne kuhinje naredijo te čevapčiče nenadomestljive. Restavracija “CeWapi” ne ponuja samo vrhunske hrane, temveč ustvarja prostor, kjer se tradicija sreča z modernim načinom življenja. Obiskovalci bodo imeli priložnost uživati ​​v pristnem ambientu in prisrčnem vzdušju ob raziskovanju pestre ponudbe.

Restavracija je odprta vsak dan in z veseljem sprejme ljubitelje okusne hrane ter jim zagotovi doživetje, ki bo zadovoljilo vse njihove čute. “CeWapi” ostaja zavezan svojemu poslanstvu zagotavljanja vrhunske kakovosti in nepozabnega okusa hrane.

Ta izjemen trenutek označuje zlitje tradicionalnih vrednot in sodobnih inovacij, ki jih znamka “CeWapi” nosi s seboj. Nova restavracija, ki se nahaja v središču mesta, prinaša pristne okuse Balkana v samo srce Ljubljane in obiskovalcem zagotavlja edinstveno gastronomsko izkušnjo.

Blagovna znamka “CeWapi” je del velike skupine “Walter BBQ”, ki že dve desetletji deluje na trgu Srbije, Črne Gore, Bosne in Hercegovine, v zadnjem času pa tudi v Sloveniji in Avstriji. Podjetje je postalo sinonim za kakovost in inovativnost v prehrambeni industriji. S poudarkom na kombinaciji tradicionalnih receptur in sodobnih poslovnih pristopov je regionalni velikan uspel zadovoljiti okuse različnih generacij potrošnikov na več kot 40 lokacijah v regiji.

📍Cankarjeva cesta 6, 1000 Ljubljana, Slovenija